Povestea noastra

DSC00176
Ce ar fi viata fara frumusete, delicatete si o poveste de spus? Misiunea mea este una simpla: sa creez un strop de frumusete si sa pun in valoare feminitatea noastra, a tuturor.
Am crescut printre dantele, voaluri si cu sunetul de fundal al masinii de cusut, toate acestea datorita celei mai talentate si mai speciale persoane si anume mama mea. Asadar, aceasta pasiune pentru frumos nu avea cum sa nu intre si sub pielea mea si sa transforme simple visuri in realitate, astfel luand nastere Delicate Lace.
Se intampla des ca unele dintre noi sa nu avem dimensiuni standard sau un corp perfect proportionat, de aceea am decis ca prin Delicate Lace sa ofer posibilitatea fiecarei femei sa isi personalizeze lenjeria initma pe dimensiunile siluetei ei.
Modele elegante si diferite, atat ca design, prin combinarea modelelor moderne cu lucraturi traditionale realizate manual, cat si ca standard de calitate al materialelor si al cusaturilor. Fiecare articol de lenjerie intima este cusut cu foarte mare atentie si rigurozitate, ca in final sa rezulte un produs de o inalta calitate.
Lenjeria intima spune foarte multe despre persoana care o poarta, este singurul obiect vestimentar care nu este la vedere, dar care te poate face sa te simti puternica si increzatoare. Lenjeria iti seteaza starea de bine pentru fiecare zi.
Ceea ce candva a pornit ca o simpla idee, a devenit o frumoasa afacere de familie, lucrand impreuna cu cele mai dragi persoane, mama si sora mea.

ANGY MUNTEAN