Delicate Lace a luat nastere din dorinta de a crea un concept de calitate in materie de lenjerie intima in Romania, in primul rand din nevoia de a purta eu insami lenjerie de calitate. In 2018 acest concept a prins contur si s-a transformat treptat intr-o afacere de familie. Aceasta pasiune mi-a fost insuflata de mama mea, alaturi de care am ajuns sa creez si sa imi pun in aplicare toate ideile.

Se intampla des ca unele dintre noi sa nu avem dimensiunile standard conventionale sau un corp perfect proportionat, iar tocmai de aceea am decis ca prin Delicate Lace sa ofer posibilitatea fiecarei femei sa isi personalizeze lenjeria intima in functie de dimensiunile siluetei ei, prin optiunea Croi Customizat. Pentru a veni si in sprijinul acelor cliente care isi cunosc foarte bine marimile si conformatia corpului, am introdus si optiunea de comanda pe tiparul de marimi considerat standard. De curand am lansat un nou concept prin care dorim sa dam forma imaginatiei clientelor noastre. Ele au posibilitatea sa isi conceapa propriul design de lenjerie, iar noi ii dam viata, folosind materialele disponibile in atelier si cele folosite in colectiile de pe site.

Se intampla des ca unele dintre noi sa nu avem dimensiuni standard sau un corp perfect proportionat, de aceea am decis ca prin Delicate Lace sa ofer posibilitatea fiecarei femei sa isi personalizeze lenjeria initma pe dimensiunile siluetei ei.

Modelele sunt simple si comode, cusute cu foarte mare atentie si rigurozitate, pentru ca rezultatul final sa fie un produs de inalta calitate.

Imi doresc ca experienta purtarii lenjeriei noastre sa fie una placuta si confortabila, iar daca materialele pe care le folosim in acest sens sunt atat calitative, cat si prietenoase cu mediul inconjurator, nu putem decat sa ne bucuram si sa continuam pe aceeasi linie.

Cum sa ai grija de lenjeria ta?
Pentru a prelungi viata lenjeriei tale aceasta trebuie spalata manual, cu un detergent bland, clatite corect si uscate la aer prin atarnare. Daca preferi sa speli lenjeria intima la masina de spalat, cel mai putin daunator mod in care poti face acest lucru este la 30 de grade, cu un detergent bland. Nu se foloseste inalbitor.

Prin conceptul nostru dorim sa indreptam atentia cat mai multor persoane inspre un consum sustenabil, local si spre un comportament cat mai bland cu mediul inconjurator.

ANGY MUNTEAN